top of page

MEER INFORMATIE OVER MIJN DIENSTEN

VIP haarverzorging voor iedereen

Male Haircut

KNIPPEN & HAARSTYLING

Wil je er op je best uitzien en je haar laten stylen door een professionele kapster? De looks van Make Beauty zijn uniek en modieus en bevatten trends die op straat ook terug te zien zijn. Verwen jezelf met een leuk kapsel en wandel mijn studio weer naar buiten met een fantastische look die je een heerlijk gevoel geeft!

RINGBAARD TRIMMEN MET SCHEERBEURT

Op zoek naar een andere look, een nieuwe stijl of gewoon een opfrissing? Bij Make Beauty sta ik tot je dienst. Of je haar nu dik en krullend, dun en steil of een mengeling van allebei is, ik heb de vakkennis om je die nieuwe, prachtige look te bezorgen. Geef je haar de aandacht die het verdient met mijn Ringbaard trimmen met scheerbeurt en geniet van je nieuwe look.

Fashion Portrait of a Bearded Man
Denim Shirt

KLASSIEKE KNIPBEURT

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stijl of een eenvoudige trim, ik doe het allemaal. Met mijn Klassieke knipbeurt zullen alle ogen op jou gericht zijn met je nieuwe kapsel. Geef je look wat meer pit met een leuk nieuw kapsel waarmee je opvalt en enkel "WOW"-reacties zult uitlokken. Je zult je beklagen dat je niet eerder bent langsgekomen.

bottom of page